ΝΕΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Κύριε Μπασαντή ο πανικός είναι κακός σύμβουλος…

Κύριε Μπασαντή ο πανικός είναι κακός σύμβουλος…

Image

Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε μια απέλπιδα προσπάθεια παραποίησης των συγκεντρώσεων των προεκλογικών μας ομιλιών στα χωριά και στις πόλεις του νησιού μας.

Ο διαχειριστής του ενάνδρω προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει ότι αυτό που βλέπουμε όλοι δεν είναι έτσι, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε την άποψη του. Είναι ολοφάνερο στις φωτογραφίες πόσοι συμπολίτες μας ακολουθούν ή παρακολουθούν μια συγκέντρωση. Ο κ.
Μπασαντής εκτίθεται ακόμα μια φορά με την παραπληροφόρηση και την παραποίηση των συγκεντρώσεων, προσπαθώντας μάταια να δημιουργήσει μια «εικονική πραγματικότητα».

Φαίνεται μάλλον πως ο πανικός για το χάσιμο του εδάφους του «εκλεκτού» του δεν τον αφήνει να καλύψει με αντικειμενικότητα και ψυχραιμία την προεκλογική περίοδο στην Άνδρο.

Δεν σταματά όμως εδώ…

Με απόφαση του Δ.Σ. την 30η Σεπτεμβρίου, δόθηκε το όνομα του εκλιπόντος πρώην κοινοτάρχη Λαμύρων Γ. Μπάλλα στον δρόμο που οδηγεί στο σπίτι του. Ο Δ. Μπασαντής στο άρθρο του στο site του «εν Άνδρω», έφτασε στο σημείο να εκμεταλλευτεί μέχρι και αυτό το γεγονός, για να επιτεθεί και να κατηγορήσει ακόμη μια φορά τον υποψήφιο Δήμαρχο Θ. Σουσούδη. Δεν σέβεται ούτε νεκρούς ούτε ζωντανούς!

Προφανώς ο πανικός του σε συνδυασμό με τις συνεχείς αποτυχημένες δημοσκοπήσεις τους, τον έχει οδηγήσει να ξεπεράσει ακόμα και τον εαυτό του στη παραπληροφόρηση και την κατασυκοφάντηση. Γιατί βλέπει πλέον πως τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον απερχόμενο «εκλεκτό» του. Αντιλαμβάνεται επίσης, ότι το να διαλαλείς μόνο έργα που δεν είναι και όλα δικά σου, χωρίς να έχεις να επιδείξεις τίποτα σχετικό με τον πολιτισμό, την τέχνη, την εκπαίδευση, την αγροτική παραγωγή, την κτηνοτροφία, τις υποδομές, τις κοινωνικές παροχές και τόσα άλλα που χρειάζεται μία κοινωνία, δεν είναι αρκετό για να σου εξασφαλίσει την επανεκλογή.

Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τέτοιες διχαστικές φωνές πέρα και πάνω από κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία, που δηλητηριάζουν την δημόσια ζωή και την καθημερινότητα των Ανδριωτών;

Γιατί τόσος φανατισμός και τόση μονόπλευρη ενημέρωση από ένα site –υποτίθεται- ενημέρωσης;

Ευτυχώς η Άνδρος στις 8 Οκτωβρίου θα επιστρέψει στην κανονικότητά της με τον πλέον εκκωφαντικό και δημοκρατικό τρόπο. Με την ψήφο των πολιτών. Ψήφος αλλαγής σελίδας αλλά και ψήφος απόρριψης των πρακτικών όσων θέλουν να μας κρατούν πίσω.

Αθήνα

Γαύριο

κοινότητα Λαμύρων

Κόρθι