ΝΕΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Σχετικά με το δημοσίευμα της 11.10.2023 και τίτλο: «Εκλογονοθεία στην Άνδρο» της ενημερωτικής ιστοσελίδας ΖΟΥΓΚΛΑ

Σχετικά με το δημοσίευμα της 11.10.2023 και τίτλο: «Εκλογονοθεία στην Άνδρο» της ενημερωτικής ιστοσελίδας ΖΟΥΓΚΛΑ

Image

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο συνδυασμός μας σχετικά με το δημοσίευμα της 11.10.2023 και τίτλο: «Εκλογονοθεία στην Άνδρο» της ενημερωτικής ιστοσελίδας ΖΟΥΓΚΛΑ δηλώνει τα εξής:

Η υποψήφια με το συνδυασμό μας, Μαρία Ψαρρή – Ψώρρα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Συνδυασμού μας και έδωσε εξηγήσεις, ύστερα από την κυκλοφορία συγκεκριμένου βίντεο.

Όπως προκύπτει και από το βίντεο που δημοσιεύεται, βοήθησε ηλικιωμένο οικογενειακό της φίλο και ψηφοφόρο, με τη συναίνεση της εφορευτικής επιτροπής να ψηφίσει στις Περιφερειακές Εκλογές και ΟΧΙ στις Δημοτικές, για να διευκολύνει τη διαδικασία και πέραν τούτων ουδέν.

Δεν της έγινε καμία σύσταση ούτε κάποια ένσταση από τους παρευρισκόμενους εκλογικούς αντιπροσώπους και επιτροπή. Ο εν λόγω συμπατριώτης μας, είναι οικογενειακός φίλος της κ. Ψαρρή και της ζητήθηκε να τον συνοδέψει στο εκλογικό κέντρο. Η κ. Ψαρρή θα προβεί στις δέουσες ενέργειες για να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψη της. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η Μαρία Ψαρρή να είναι το τελευταίο θύμα της επίθεσης που δέχεται ο συνδυασμός μας με στόχο να πληγεί ο μεγάλη νίκη του συνδυασμού μας.

Την επομένη των εκλογών το βλέμμα όλων πρέπει να κοιτάει στη λύση των προβλημάτων της Άνδρου μας.

Καλούμε όλους τους Ανδριώτες να στρέψουν την πλάτη τους σε όσους επιδιώκουν την περαιτέρω πόλωση. Δεν περισσεύει κανείς Ανδριώτης στον αγώνα αυτό.

Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες