Ανδρέας Βόσσος
Ανδρέας Βόσσος
Ανδρέας ΒόσσοςΥποψήφιος Σύμβουλος Τοπικού Συμβουλίου Υδρούσας

Ο Ανδρέας Βόσσος γεννήθηκε στην Αθήνα όπου τελείωσε τη βασική του εκπαίδευση. Είναι παντρεμένος με την ιατρό βιοπαθολόγο Ιωάννα Μαμάη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά την Αγγελική, την Ελένη και τον Ανδρέα. Διαμένει στην Άνδρο μόνιμα τα τελευταία 27 χρόνια, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε όλο το νησί, με έδρα το Γαύριο. 

Ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές του σπουδές στην Ιατρική σχολή στη Μόντενα της Ιταλίας. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας στο νοσοκομείο Σωτηρία ως ιατρός πνευμονολόγος φυματιολόγος. Εξειδικεύτηκε στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης στην ογκολογία πνεύμονα. Ήρθε στο νησί μας το 1996 ως αγροτικός ιατρός στο αγροτικό ιατρείο Γαυρίου όπου παρέμεινε ως ιδιώτης ιατρός.

Έχει διατελέσει 8 έτη δημοτικός σύμβουλος Υδρούσας (2002-2010), όπου εκτέλεσε χρέη Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 2002-2008, και Αντιδημάρχου Δήμου Υδρούσας τα έτη 2008-2010. Ακόμη θήτευσε ως δημοτικός σύμβουλος στον ενιαίο πλέον δήμο Άνδρου τις περιόδους (2010-2014 & 2015-2019).

Οραματίζεται την πολύπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας με σεβασμό στο περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας. Προσδοκά να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να επιστρέψου οι νέοι στο νησί μας.