Άννα Γλυνού
Άννα Γλυνού
Άννα ΓλυνούΥποψήφια Σύμβουλος Τοπικού Συμβουλίου Όρμου Κορθίου

Η Άννα Γλυνού μεγάλωσε στο Κόρθι της Άνδρου σε ναυτική οικογένεια. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε Μεταπτυχιακά στα Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Stirling της Σκωτίας. Εξειδικεύτηκε στους τομείς Ανάπτυξης και Διαχείρισης Επενδύσεων, Χρηματοδοτικών εργαλείων και Χρηματοοικονομικών Επενδυτικών Προϊόντων. 

Εργάστηκε στον τραπεζικό χώρο ασχολούμενη με την χρηματοδότηση επιχειρήσεων και την επενδυτική τραπεζική, στο υπουργείο Οικονομικών ως επιστημονικός συνεργάτης σε τραπεζικά χρηματοοικονομικά και διεθνή φορολογία, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ως Διευθύντρια Οικονομικών, Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Πληροφορικής και στον ιδιωτικό τομέα στο χώρο της επενδυτικής τραπεζικής των εξαγορών, συγχωνεύσεων και επιχειρησιακών αναδιαρθρώσεων.

Η αγάπη για τη πατρίδα της την οδήγησε να ασχοληθεί με τα κοινά. Με αφετηρία την ανιδιοτέλεια και την ειλικρινή αγάπη της για την Άνδρο και τον Όρμο Κορθίου, φιλοδοξεί να συμβάλλει με τις γνώσεις και την εμπειρία της στην ανάπτυξη του τόπου μας!