Ιωάννα (Άννα) Βουκελάτου - Εγγλέζου
Ιωάννα (Άννα) Βουκελάτου - Εγγλέζου
Ιωάννα (Άννα) Βουκελάτου - ΕγγλέζουΥποψήφια Σύμβουλος Τοπικού Συμβουλίου Μπατσίου

Η Ιωάννα (Άννα) Βουκελάτου - Εγγλέζου πρωτοήλθε στην Άνδρο πριν από 32 χρόνια ως εφοριακός υπάλληλος στην τότε Δ.Ο.Υ. Άνδρου, όπου και εργάστηκε έως το 2013, έτος κατά το οποίο η εν λόγω υπηρεσία δυστυχώς μεταφέρθηκε στην Παλλήνη. Όλα αυτά τα χρόνια διαμένει μόνιμα στο πανέμορφο Μπατσί, αγαπημένο γενέθλιο τόπο του αείμνηστου συζύγου της Λεωνίδα (Λούη) Εγγλέζου.

Με αίσθημα ευθύνης και ταπεινότητας γνωστοποιεί την υποψηφιότητά της, για πρώτη φορά, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για το αξίωμα της συμβούλου του Τοπικού Συμβουλίου Μπατσίου. Ευχαριστεί τον κύριο Θεοδόση Σουσούδη για το κάλεσμά του και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της, καθώς αναγνωρίζει και θαυμάζει τη δύναμη της θέλησής του και το βάρος που δίνει στη φωνή του πολίτη και στις ανάγκες της Άνδρου.

Έχει τη βεβαιότητα ότι τόσο ο ίδιος ως επικεφαλής της παράταξης «Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες», όσο και όλα τα μέλη αυτής, θα αγωνιστούν με όραμα, συνέπεια και οργάνωση, για την Άνδρο του αύριο, την Άνδρο των παιδιών μας. Ζητά, επομένως, τη στήριξή σας ώστε να προσφέρει και εκείνη με τη σειρά της το μέγιστο των δυνατοτήτων της στην προσπάθεια αυτή.